Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate realit.ro se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 completata cu Legea nr. 506/2004, care transpune
Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul
comunicatiilor electronice, publicata în Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene nr. L 201 din 31 iulie 2002.

1. Date solicitate

realit.ro solicita clientilor urmatoarele date de identificare:

Nume si prenume / Denumire societate comerciala
CNP (persoane fizice) / Cod Fiscal/Cod Unic de Inregistrare (societati comerciale)
Numarul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului (societati comerciale)
Adresa de e-mail
Telefon
Adresa

Colecteam urmatoarele tipuri de date de la vizitatorii www.realit.ro :

adresa IP (Protocol Internet);
programul de navigare (browser) folosit;
numele domeniului referent (prin intermediul caruia vizitatorul a ajuns la www.realit.ro)
orele de acces si durata vizitei
hostname-ul ISP-ului

2. Utilizarea datelor solicitate

realit.ro utilizeaza datele solicitate clientilor sai pentru:

  • intocmirea contractelor de prestari servicii, in cazul in care clientul solicita acest lucruri;
  • intocmirea facturilor fiscale reprezentand contravaloarea produselor si serviciilor achizitionate de catre persoanele vizate.

In cazul in care un client comanda prin intermediul www.realit.ro un domeniu, intervine necesitatea furnizarii informatiilor personale ale clientului in cauza unuia dintre urmatorii terti:

  • Internet Corporation For Assigned Names and Numbers (ICANN) pentru domenii internationale, adica cele avand extensii de tipul .com, .org, .net, etc
  • rotld.ro si thc.ro pentru domenii.ro

Utilizam datele colectate de la vizitatori cu scop statistic si pentru imbunatatirea serviciilor furnizate. Aceste date nu se dezvaluie niciunei persoane fizice sau juridice sub nici o forma.

3. Control, acces si securitate

Garantam confidentialitatea informatiilor personale. Informatiile personale ale clientilor sunt stocate si procesate prin intermediul Oblio.eu (Programul de facturare si gestiune stocuri – informatii suplimentare la www.oblio.eu) si al portalului de clienti.

Informatiile personale ale unui client sunt accesibile clientului respectiv si operatorilor realit.ro. Accesarea informatiilor personale se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole care sunt diferite pentru fiecare client in parte.

4. Plati online

Toate platile online prin credit/debit card sunt procesate de catre MobilPay (NETOPIA Payments SRL). realit.ro nu are acces la informatii precum numarul cardului sau alte informatii sensibile si nu stocheaza asemenea informatii sub nici o forma. Toti clientii sunt rugati sa viziteze site-urile partenerilor nostri care proceseaza platile online pentru a citi Politica de confidentialitate si Termenii si Conditiile acestora.

5. Terminarea fortata a contractului

In cazul in care prin intermediul unor medii publice unul sau mai multi clienti denigreaza imaginea firmei, aduce injurii angajatilor sai sau partenerilor acesteia, firma GG REAL IT CONCEPT SERVICES SRL isi rezerva dreptul de a suspenda/termina activitatea acelui client fara o notificare prealabila.

In cazul abuzurilor verbale, scrise sau publicate in orice alta maniera care nu sunt fondate/intemeiate si cu bunastiinta sunt facute publice sau folosite ca unic scop de a strica reputatia sau a crea o imagine negativa persoanelor amintite anterior, se va inainta de asemenea o procedura in instanta clientului care aduce nefondat aceste injurii sau daune morale sau materiale.

In cazurile in care persoanele in culpa beneficiaza de promotii ce implica oferte gratuite(ex. domenii oferite gratuit, spatiu pentru gazduire, certificate SSL, licente programe), care sunt oferite spre utilizare insa sunt proprietatea firmei, clientul va pierde irevocabil aceste drepturi.

In cazul in care se doreste recuperarea lor, sau intrarea in posesia acestora, clientul va plati o remuneratie aferenta, insa in urma unei decizii judecatoresti si nu numai se vor putea percepe eventuale impuatii financiare/materiale aditionale cu scop despagubitor.

6. Valabilitate

Prezenta nota de confidentialitate este valabila pentru o perioada nedeterminata.

Ne rezervam dreptul de a aduce modficari prezentului document, motiv pentru care clientii sunt rugati sa il consulte periodic.

Informatiile sensibile sau cu caracter personal vor fi folosite si facute public de firma in cazul necesitatii clarificarii diverselor situatii sau evenimente neplacute pe care un client le poate crea.

Prejudiciile de imagine sau afirmatiile nefondate vor fi in aceasta cauza motive intemeiate pentru a identifica persoana in cauza.