Realizam site-uri web de prezentare intr-un interval rapid pentru ca afacerea sa creasca foarte rapid si eficient in mediul online. Crearea site-ul web de prezentare se poate realiza in 7 zile lucratoare, cu implementarea domeniului web si gazduirea web a acestuia intr-un server rapid si stabil.

Creare site web magazin online cu cos de cumparaturi, avand diverse functionalitati, plata cu cardul, plata ramburs, transport prin curierat rapid, administrarea acestuia de pe mobil, integrarea cu programul de facturare, etc., la cele mai competitive preturi din Romania.

Oferim consultanta in vederea alegerii unui nume potrivit de domeniu web pentru business-ului dumneavoastra. Gazduire web a domeniului, a bazelor de date, a adreselor de e-mail intr-un server rapid, stabil si cu suport 24/7zile.

Pachete de creare site web

Preturile mentionate in aceasta oferta includ TVA.

SITE SMALL

SITE MEDIUM

SITE LARGE

Maxim: 5 pagini
Harta google maps:
Realizare: 3-7 zile
Formular de comanda:
Layout personalizat:
Gazduire site inclusa:
Certificat SSL gratuit:

Maxim: 10 pagini
Harta google maps:
Realizare: 7-14 zile
Formular de comanda:
Layout personalizat:
Gazduire site inclusa:
Certificat SSL gratuit:

Maxim: 30 pagini
Harta google maps:
Realizare: 14-30 zile
Formular de comanda:
Layout personalizat:
Gazduire site inclusa:
Certificat SSL gratuit:

1000 RON

2000 RON

3000 RON

Cu ce ma ajuta sa am un site web profesional?

Un site web profesional, realizat foarte bine de la inceput, cu o structura complexa si cu toate elementele de care avem nevoie in buna desfasurare a afacerii noastre, ne ajuta sa optimizam timpii de reactie, timpul care in ultima perioada a devenit tot mai pretios. O afacere online, cu un site web de prezenatare cu foarta multa informatie structurata pe diferite pagini, ne ajuta potentialii clienti sa ne aleaga serviciile noastre IT sau produsele pe care dorim sa le promovam.

Nu este mai simplu, sa descriem online cu ce ne ocupam, clientul nostru sa-si aleaga singur produsele sau serviciile IT de care are nevoie si sa ne poata contacta prin telefon sau e-mail, printr-un formular de comanda sau formular de contact, sa aiba posibilitatea sa fie directionat sa ajunga la sediul nostru prin “Du-ma la locatie”, un link care sa-i deschida google maps sau waze de pe telefon, iar scriptul sa-l poata trimite catre locatia noastra. RealIT.ro va ofera posibilitatea de a va realiza un site web care sa va ajute sa va dezvoltati in mediul online, cat mai bine si mai eficient.

Pentru o oferta personalizata va trebui sa ne contactati pentru a stabili impreuna cu unul dintre consultantii nostri necesitatile dumneavoastra.

Oare am nevoie de un site magazin online?

Un site web magazin online cu cos de cumparaturi este varianta cea mai rapida, mai ieftina si cea mai eficienta unde-mi pot vinde produsele mele, catre clientii care doresc sa cumpere aceste produse. Cu o descriere completa si cu un pret competitiv, pot sa-mi maresc profitul, vanzand produse online printr-un site web magazin online.

Acum totul se realizeaza prin intermediul internetului si piata online ecommerce este intr-o crestere acerba, fie ca este accesata de pe desktop sau smartphone.

Un magazin online realizat profesional, cu toate elementele de care am nevoie ma poate ajuta sa-mi maresc profitul si sa-l pot gestiona mai usor. Pot adauga produse nelimitate si categorii complexe, diferite metode plata (card, ramburs, OP, etc.), metode de livrare diferite (curier, ridicare sediu sau easybox, etc.), facturare automata, awb direct din site, administrare de pe telefon, optiuni si filtre multiple, sau alte elemente care ne pot ajuta in dezvoltarea afacerii noastre.

Pentru o oferta personalizata va trebui sa ne contactati pentru a stabili impreuna cu unul dintre consultantii nostri necesitatile dumneavoastra.